Sæsonmenu 5/9 – 14/11 2019
Forretter & mellemretter
Carpaccio af dansk bison med syrlige figner, sprøde urter og trøffelmayonnaise
Legeret skaldyrssuppe med røgede rejer, ristede mandler, øko. creme fraiche og karse
Kroens koldrøgede laks med peberrodscreme, tyttebær, vinterkål og ristet rugbrød
Hovedretter
Bagt helleflynder med kålrabi, grønkåls-frit, valnødder og sauce hollandaise
Farseret perlehønebryst med variation af jordskokker, kartoffeltimbale og kantarel a la crème
Grillet dansk højrebsfilet med variation af pastinak, syltede tomater med timian og hvidløg og pebersauce
Desserter
Blommetrifli med nøddecrumble og brændt marengs
Dansk syltet pære med vaniljeis og varm chokoladesauce
Udvalg af oste fra små mejerier med surt, sødt og sprødt
3 retter kr. 395,- pr. person – 4 retter kr. 445,- pr. person
—————————————-
ARRANGEMENT
Aperitif
¤
Menu
¤
Isvand
¤
Vinmenu
¤
Kaffe og te
¤
Småkager
3 retter kr. 850,- pr. person – 4 retter kr. 995,- pr. person