Det varme køkken

Serveres mellem kl. 17:30-20:45
 

Forretter

Cremet græskarsuppe med ristede tigerrejer og friske urter
Kr. 105,00

 

Skagen skinke på puré af pastinak med røgede mandler og balsamicoglace
Kr. 105,00

 

Hovedretter

Wienerschnitzel af kalvefilet med ærter, pommes sautées og skysauce
Kr. 215,00

 

Bøf af oksefilet med grillet porre, grove fritter og sauce bearnaise
Kr. 235,00

 

Bagt laks med safransyltede perleløg, ristede kartofler og sauce mousseline
Kr. 225,00

 

Til børn under 12 år

Pommes frites m/remoulade og pommes frites
Kr. 60,00

 

Fiskefilet m/pommes frites
Kr. 105,00

 

Nuggets m/pommes frites
Kr. 95,00

 

Desserter

Rabarbertrifli med chokolade og friske bær
Kr. 85,00

 

Pære belle Hélène med vaniljeis og chokoladejord
Kr. 95,00

 

2 retters vegetarmenu

Cremet græskarsuppe med sprøde urter og friske krydderurter
&
Selleri fondant med grillet porre, sommergrønt, ristede kartofler og sauce mousseline
Kr. 320,00

 

——————

 

Bordet afregnes på en samlet regning.
Skal regningen deles op i flere personer henviser vi venligst til MobilePay selskabet imellem.