Det varme køkken

Serveres mellem kl. 17:30-20:00
 

Forretter

Pighvarcreme m. skaldyr og havtaske
Kr. 75,00

 

Jordskoksuppe m. dildolie og tigerrejer
Kr. 75,00

 

Hovedretter

Wienerschnitzel af kalvefilet m. ærter, pommes sautées og skysauce
Kr. 175,00

 

Bøf af oksefilet m. stegte svampe, grove fritter og estragonsauce
Kr. 175,00

 

Skindstegt laks m. syltede løg, ristede kartofler og dijoncreme
Kr. 175,00

 

Til børn under 12 år

Pommes frites m. remoulade
Kr. 60,00

 

Fiskefilet m. pommes frites
Kr. 105,00

 

Nuggets m. pommes frites
Kr. 95,00

 

Desserter

Æbletrifli
Kr. 75,00

 

Hvid chokolademousse m. hindbær
Kr. 75,00

 

2 retters vegetarmenu

Jordskoksuppe m. urteolie
&
Selleribøf m. ristede svampe, stegt kartofel og dijoncreme
Kr. 255,00

 

——————

 

Bordet afregnes på en samlet regning.
Skal regningen deles op i flere personer henviser vi venligst til MobilePay selskabet imellem.