Det varme køkken

Serveres mellem kl. 17:30-20:00
 

Forretter

Havtaskehale på crudité af gulerod og fennikel m. sauce beurre blanc
Kr. 115,00

 

Skiver af marineret okse m. persillemayo, sprød rug og syltede rødløg
Kr. 105,00

 

Hovedretter

Wienerschnitzel af kalvefilet m. ærter, pommes sautées og skysauce
Kr. 215,00

 

Bøf af oksefilet m. smørristede østershatte, confiterede kartofler og portvinssauce
Kr. 235,00

 

Grillet unghanebryst m. agurkesalat, rabarberkompot og hønsesky
Kr. 225,00

 

Til børn under 12 år

Pommes frites m. remoulade
Kr. 60,00

 

Fiskefilet m. pommes frites
Kr. 105,00

 

Nuggets m. pommes frites
Kr. 95,00

 

Desserter

Gateau Marcel m. hindbærsorbet og pistacie
Kr. 95,00

 

Red velvet m. havtornmousse og friske bær
Kr. 95,00

 

2 retters vegetarmenu

Grillet grønt m. friske urter, crudité og persillemayo
&
Ristet blomkål m. østershatte, sommergrønt, kartofler og sauce beurre blanc
Kr. 320,00

 

——————

 

Bordet afregnes på en samlet regning.
Skal regningen deles op i flere personer henviser vi venligst til MobilePay selskabet imellem.