Det varme køkken

Serveres mellem kl. 11:00-20:45
 

Forretter

Klassisk rejecocktail m. koldtvandsrejer på sprød icebergsalat med 1000ø dressing, kaviar, citron og aspargessnitter
Kr. 75,00

 

Carpaccio af oksekød m. babysalat, parmesanflager, basilikumpesto og olivenolie
Kr. 85,00

 

Carpaccio af koldrøget laks m. babysalat, parmesanflager, basilikumpesto og olivenolie
Kr. 85,00

 

Brud af varmrøget laks m. babysalat, parmesanflager, basilikumpesto og olivenolie
Kr. 85,00

 

Hovedretter

Wienerschnitzel, klassisk m. dreng, brasede kartofler, ærter og skysauce eller pande smørsauce
Kr. 195,00

 

Hamburgerryg m. hvide kartofler, kogt blomkål, gemyse og smørsauce
Kr. 115,00

 

Beuf bearnaise m. pommes frites og dagens grøntsag
Kr. 195,00

 

Fransk beuf m. bønner i bacon, pommes frites og pebersauce
Kr. 195,00

 

Engelsk beuf, klassisk m. kartofler, bløde løg og skysauce
Kr. 195,00

 

Varmrøget laks på urtebund m. hvide kartofler og orangesauce
Kr. 195,00

 

Moules marinières klassisk dampet i hvidvin med urter, hertil pommes frites
Kr. 135,00

 

Moules marinières med safran og tomat, hertil pommes frites
Kr. 145,00

 

Dagens fisk, spørg betjeningen

 

Veganer og vegetar, se Det Kolde Køkken

 

Til børn under 12 år

Nuggets m. remoulade og pommes frites
Kr. 65,00

 

Frikadeller m. surt og med pommes frites
Kr. 65,00

 

Desserter

Pandekager med softice og hindbærcoulis
Kr. 50,00

 

Rødgrød med fløde og mandelsplitter
Kr. 50,00

 

Rødvinskogt pære med orange og softice
Kr. 50,00