Det kolde køkken

Smørrebrød

Serveres mellem kl. 11:00-16:00
 
Kromarineret sild på kernerugbrød m. fedt eller smør
Kr. 45,00

 

Kryddersild i sandeltræ på kernerugbrød m. fedt eller smør
Kr. 45,00

 

Orientalsk karrysild med peberfrugt på kernerugbrød m. fedt eller smør
Kr. 45,00

 

Stegte sild i sursød lage på kernerugbrød m. fedt eller smør
Kr. 45,00

 

Paneret fiskefilet med citron og remoulade på kernerugbrød m. smør
Kr. 55,00

 

Paneret fiskefilet med rejer og mayonnaise på kernerugbrød m. smør
Kr. 65,00

 

Koldtvandsrejer m. mayonnaise, dild og citron på hvidt brød
Kr. 65,00

 

Røget ål m. røræg på kernerugbrød m. smør
Kr. 85,00

 

Dyrlægens natmad på kernerugbrød
Kr. 45,00

 

Leverpostej m. bacon og surt
Kr. 45,00

 

Skinke med spejlæg
Kr. 45,00

 

Flæskesteg m. rødkål og surt
Kr. 55,00

 

Rullepølse m. sky og løg
Kr. 45,00

 

Roastbeef m. ristede løg, remoulade og peberrod
Kr. 55,00

 

Tatar af oksekød m. æggeblomme, rå løg, pickles og peberrod
Kr. 75,00

 

Hønsesalat m. bacon
Kr. 45,00

 

Æg og rejer m. mayonnaise
Kr. 55,00

 

Snapsemad: Æg, kartoffel og kryddersild m. purløg og bacon på kernerugbrød m. smør
Kr. 75,00

 

Serveres hele dagen

Ost

Mild ost (Klovborg) m. peberfrugt og druer på franskbrød m. smør
Kr. 45,00

 

Gammel ost lagret 52 uger på kernerugbrød m. fedt, sky og rå løg, dryppet med rom
Kr. 65,00

 

Stegt paneret Camembert m. solbærsyltetøj
Kr. 50,00

 

Stegt paneret Camembert m. solbærsyltetøj og solbærvodka
Kr. 65,00

 

Saganaki: Stegt feta med Kalamata oliven og oregano, hertil hvidt brød
Kr. 45,00

 

Salater

Kyllingesalat:
Kyllingebryst på blade af salat med italiensk dressing og brødcroutons
Kr. 75,00

 

Dobbelt portion, som hovedret
Kr. 125,00

 

Salade Niçoise:
Kogte kartofler, tun, æg, bønner, peberfrugt, salat, oliven, persille og løg vendt i sursød sennepsdressing
Kr. 75,00

 

Dobbelt portion, som hovedret
Kr. 125,00

 

Veganerretter

Tomatsalat:
Solmodne blommetomater med rødløg og oregano vendt i olivenolie og hvidvinseddike
Kr. 125,00

 

Grønne asparges i hvidvinsvinaigrette m. hvidt brød og olivenolie
Kr. 135,00

 

Vegetarretter

Braiserede forårsløg i røræg med trøffelolie (denne ret er fra min nu afdøde mentor Roger Verge i Cannes)
Kr. 135,00

 

Græsk salat:
Tomat, agurk, grøn peber, oliven, kapers, feta, oregano, olivenolie og hvidvinseddike
Kr. 75,00

 

Lunt

Kalvelever m. bløde løg og brød
Kr. 125,00

 

Wienerschnitzel, klassisk
Kr. 195,00

 

Pariserbøf garni
Kr. 125,00

 

To fiskefileter med remoulade og pommes frites
Kr. 115,00

 

Club sandwich m. bacon
Kr. 95,00

 

Stjerneskud
Kr. 125,00

 

Pommes frites m. remoulade
Kr. 50,00