Sammensæt din egen menu

Forretter
Saltet laks m. rogn af ørred, blomkål og mandler
Kr. 95,00
 
Tomatsalat m. burrata, pesto og pinjekerner
Kr. 95,00
 
Holbæk skinke m. Gamle Ole med knas, syltede tomater og bitre salater
Kr. 95,00
 
Hovedretter
Helstegt rødspætte m. nye kartofler og smørsauce
Kr. 225,00
 
Kylling Danoise af skovkylling m. rabarberkompot, agurkesalat, nye kartofler og skysauce
Kr. 195,00
 
Gammeldags oksesteg med smørdampede gulerødder, glaserede perleløg, kartofler, skysauce og asier
Kr. 225,00
 
Oksemørbrad med kartoffelpuré, kartoffelkroket, brændt gulerod, broccoli, asparges og sauce bordelaise med røget marv
Kr. 285,00
 
Desserter
Gateau Marcel m. chokoladesorbet og bær
Kr. 95,00
 
Pandekager med vaniljeis og karamelsauce med appelsin og Grand Marnier
Kr. 95,00
 
Gammeldags æblekage med makroner, sherry, flødeskum og ribsgelé
Kr. 55,00
 
Kaffe
Kr. 30,00
 
Lagkage
Kr. 55,00
 
Vilkår
Antal under 20 personer tillægges kr. 45,00 pr. person
Antal under 35 personer tillægges kr. 35,00 pr. person
Sidste og bindende antal meddeles 5 hverdage før afholdelse af arrangementet