Selskabsmenuer

Skal du holde fest i hyggelige omgivelser og med god mad, er Orø Kro stedet! Se herunder hvad vi kan tilbyde af menuer – og har du andre ønsker er vi altid åbne og behjælpelige.

Helaftensarrangementer

Menu nr. 1

Flæskesteg

Velkomstdrink

Aspargessuppe m/ kødboller

Flæskesteg serveret m/ æbler med gelé, svedsker, rødkål, brune og hvide kartofler og skysauce

Islagkage

Vin, øl og vand ad libitum under middagen

Kaffe og te m/ cognac eller likør som bydes en gang

Natmad efter eget valg
Pr. person kr. 490,-

————————————

Menu nr. 2

Kalvesteg

Velkomstdrink

Fersk røget laks m/ flødepeberrod og slikasparges

Kalvesteg serveret m/ nye kartofler eller hasselbach, syltede grønne tomater, dagens grønt og skysauce

Is à la Orø

Vin, øl og vand ad libitum under middagen

Kaffe og te m/ cognac eller likør som bydes en gang

Natmad efter eget valg
Pr. person kr. 525;-

————————————

Menu nr. 3

Varmrøget laks

Velkomstdrink

Varmrøget laks serveret m/ sprøde salater og urtedressing

Kalkunbryst serveret m/ Waldorfsalat, madeirasauce, smørristede kartofler og dagens grønt

Chokoladeskål med appelsinsorbet og vanillieis

Vin, øl og vand ad libitum under middagen

Kaffe og te m/ cognac eller likør som bydes en gang

Natmad efter eget valg
Pr. person kr. 525,-

————————————

Menu nr. 4

Indbagt laks med hummerbisque

Velkomstdrink

Indbagt laks m/ hummerbisque

Dyrefilet m/ vildtsauce, indbagte æbler, smørsauterede sukkerærter, tranebær og pommes risollées

Mandelrand med romparfait

Vin, øl og vand ad libitum under middagen

Kaffe og te m/ cognac eller likør som bydes en gang

Natmad efter eget valg
Pr. person kr. 775,-

 

 

Sammensæt selv Deres egen menu

Velkomstdrink

Forretter

Blinis med lakserogn og syrnet fløde

Rejecocktail m/ lun flûtes

Rødtungefilet farseret m/ lakse- og hummerfars, hertil hummersauce

Lakserogn serveret med creme fraiche, rødløg og blinis

Hummersuppe tilsmagt med cognac

Lakseroulade, røget laks farseret med laksemousse

Avocados med tigerrejer og marineret grønt

Scampi fritti m/ sauce verte og hvidløgsflûtes

 

Hovedretter

Helstegt oksehøjreb

Kalvetournedos serveret med kantarelsauce, grilltomat, spinatsoufflé, dagens grønt og pommes risollées

Helstegt oksehøjreb serveret med pommes anna, indbagte løgringe, sukkerærter, grilltomat, rødvinssauce eller béarnaisesauce

Rosastegt andebryst m/ bagt æble, Calvadossauce, smørsauterede haricots verts og smørristede kartofler

Helstegt oksemørbrad serveret med braiseret engelsk selleri, sprød kartoffelskive m/ urtemos, grilltomat, dagens grøntsag og rosmarinsauce

Dyreinderlår serveret med Waldorfsalat, tyttebær, pommes risollées, rodfrugter og portvinsflødesauce

Helstegt kængurufilet serveret med portvinssky, farseret kartoffel og grøntsagssymfoni

 

Desserter

Nøddekurv med flødeis og sorbet

Mandelrand med romis og frugtsalat

Is à la Orø med marineret frugtsalat

Chokoladekage Marcel m/ appelsinsorbet

Chokoladekurv med appelsinfromage

Nøddekurv med flødeis og sorbet

 

 

 

Vin, øl og vand ad libitum under middagen

Kaffe og te m/ cognac eller likør som bydes en gang

Natmad efter eget valg

3 retter efter eget valg
Pr. person kr. 650,-

 

 

Natmad

Natmad

Biksemad m/ spejlæg

Gullaschsuppe m/ lun flûtes

Aspargessuppe m/ boller og lun flûtes

Frikadeller m/ kartoffelsalat

Sandwich