Aftenmenu

Serveres fra 17.00-20.00

Forretter

Hjemmerøget laks m/ urtecreme, syltede løg & karse
Kr. 90,-

Legeret svampesuppe m/ persilleolie & mandler
Kr. 80,-

 

Hovedretter

Biksemad af oksetykkam m/ spejlæg, rødbeder & kold bearnaise
Kr. 100,-

Stegt flæsk m/ hvide kartofler & persillesauce
Kr. 148,-

Klassisk wienerschnitzel m/ ærter, pommes sautées & skysauce
Kr. 195,-

Kalvefilet m/ bagte rodfrugter, pommes frites & svampesauce
Kr. 248,-

Stegt skrubbe m/ kartofler & persillesauce
Kr. 155,-

Kyllingballotine m/ kørvel, selleripuré, bagte rodfrugter & rødvinsglacé
Kr. 189,-

Salat af vinterurter m/ vinaigrette, ristede kerner & syltede tomater
Kr. 90,-

 

Desserter

Citronfromage m/ karamelliserede hasselnødder & skovsyre
Kr. 75,-

Chokoladekage m/ syltede brombær & creme fraiche
Kr. 75,-

3 slags udvalgte oste m/ portvinsnødder
Kr. 88,-