Aftenmenu

Forretter

Rejecocktail
Kr. 69,-

Blinis m/ lakserogn og syrnet fløde
Kr. 89,-

Gravad laks m/ sennepsdressing
Kr. 79,-

 

Hovedretter fisk

1/1 meunièrestegt rødspætte med persillesauce og nye kartofler
Kr. 199,-

Stegt ål med stuvede kartofler eller persillesauce
Kr. 325,-
OBS: Min. 2 couverter, bestilles dagen før

 

Husmandskost

Stegt flæsk m/ persillesauce og nye kartofler
Kr. 135,-

Biksemad med spejlæg eller béarnaisesauce
Kr. 99,-

Hakkebeuf med bløde løg, spejlæg og skysauce
Kr. 135,-

 

Hovedretter steg

Wienerschnitzel m/ pommes sautées og skysauce
Kr. 189,-

Kroburger m/ bløde løg
Kr. 99,-

Peberbeuf m/ grove fritter, pebersauce og dagens grønt
Kr. 208,-

Svinekæber braiseret i rødvin, serveret med champignons, pommes rissolées og grønt
Kr. 165,-

 

Ekstra tilbehør til hovedretten, blandet salat

Kr. 39,-

 

Desserter

Chokoladeskål m/ appelsinsorbet og chokoladeparfait
Kr. 69,-

Gammeldags æblekage
Kr. 49,-

Vanilie is Melba m/ hjemmesyltede ferskner
Kr. 59,-