Selskabsmenuer

Sæsonmenu 5/9 – 14/11 2019

 

Forretter & mellemretter

Carpaccio af dansk bison med syrlige figner, sprøde urter og trøffelmayonnaise

 

Legeret skaldyrssuppe med røgede rejer, ristede mandler, øko. creme fraiche og karse

 

Kroens koldrøgede laks med peberrodscreme, tyttebær, vinterkål og ristet rugbrød

 

 

Hovedretter

Bagt helleflynder med kålrabi, grønkåls-frit, valnødder og sauce hollandaise

 

Farseret perlehønebryst med variation af jordskokker, kartoffeltimbale og kantarel a la crème

 

Grillet dansk højrebsfilet med variation af pastinak, syltede tomater med timian og hvidløg og pebersauce

 

 

Desserter

Blommetrifli med nøddecrumble og brændt marengs

 

Dansk syltet pære med vaniljeis og varm chokoladesauce

 

Udvalg af oste fra små mejerier med surt, sødt og sprødt

 

 

3 retter kr. 395,- pr. person –  4 retter kr. 445,- pr. person

 

—————————————-

 

ARRANGEMENT

 

Aperitif

¤

Menu

¤

Isvand

¤

Vinmenu

¤

Kaffe og te

¤

Småkager

 

3 retter kr. 850,- pr. person – 4 retter kr. 995,- pr. person