Selskabsmenuer

Sæsonmenu 22.2- 1.5. 2019

 

Forretter & mellemretter

 

Stenbiderrogn med øko creme fraiche og sprød rug

Carpaccio af kalv med persilleolie og ristede mandler

Cremet kartoffelsuppe med bagt torsk og brunet smør

Kroens koldrøgede laks med rygeost og karseolie

 

 

Hovedretter

 

Smørbagt helleflynder med Nordsørejer og sellerivariation

Fyldt perlehønebryst og sort kål med syltede blå kartofler og svampesauce

Grillet dansk okseryg med pastinak, langtidsbagte tomater, kartoffel-trøffel puré og timiansky

 

 

Desserter

 

Crème brûlée med vanilje og syltede solbær

Chokoladesifon med karamelknas og hindbærstøv

Udvalg af oste fra små mejerier med surt, sødt og sprødt

 

3 retter kr. 395,- pr. person – 4 retter kr. 445,- pr. person

 

 

ARRANGEMENT

 

Aperitif – menu – isvand – vinmenu – kaffe og te – småkager

 

3 retter kr. 850,- pr. person – 4 retter kr. 995,- pr. person

 

————————————

 

Bryllup

 

Aperitif

Snacks

Bryllupskage

4 retters menu

Vinmenu

Kaffe, petit fours og en avec

Fri bar med spiritus

Natmad

Blomster og lys

Menukort

Dobbeltværelse til brudeparret

 

Kr. 1550,- pr. person

 

Tidsrum ca. 16.00 – 02.00