Selskabsmenuer

Sæsonmenu 7/6 – 31/8 2019

 

Forretter & mellemretter

 

Hvide asparges med sauce mousseline og jomfruhummer

Cremet ærtesuppe med tørret skagenskinke, croutoner og rød karse

Røget sommerbuk med grillet hjertesalat, rygeostcreme, råsyltede tyttebær og brøndkarse

Kroens koldrøgede laks med rimmet agurk, hytteost, radiser og løvstikolie

 

 

Hovedretter

 

Bagt torsk med spidskål, perlebygotto og hvidvinssauce med rosmarin

Farseret unghanebryst med grønne asparges, beder, knust kartoffel og hindbærglace

Grillet dansk kalveryg med rosenkål, ærtepuré og nye kartofler med smør, havsalt og kørvelcreme

 

 

Desserter

 

Rød chokoladeganache med variation af hindbær og mandelcrumble

Udvalg af oste fra små mejerier med surt, sødt og sprødt

Rabarber med syltede sommerbær og vaniljeis

 

3 retter kr. 395,- pr. person –  4 retter kr. 445,- pr. person

 

—————————————-

 

ARRANGEMENT

 

Aperitif

¤

Menu

¤

Isvand

¤

Vinmenu

¤

Kaffe og te

¤

Småkager

 

3 retter kr. 850,- pr. person – 4 retter kr. 995,- pr. person